fbpx

Τρύφων Κάμπο

Ψυχολόγος, Ιδρυτής της Mind Esti

Γεια σας, είμαι ο Τρύφων Κάμπο και πιστεύω ακράδαντα στη δύναμη της σκέψης.

Ως ψυχολόγος, έχω αφιερώσει την καριέρα μου στο να βοηθάω τους ανθρώπους να ξεκλειδώσουν τις απίστευτες δυνατότητες που έχουν μέσα από την αλλαγή της σκέψης.

Το ταξίδι μου ως ψυχολόγος καθοδηγήθηκε με γνώμονα πως η αλλαγή είναι δυνατή για οποιονδήποτε. Έχω δει τις αξιοσημείωτες μεταμορφώσεις που συμβαίνουν όταν τα άτομα αγκαλιάζουν τη δύναμη του μυαλού τους.

Είναι μια απλή αλλά βαθιά αλήθεια:

Οι σκέψεις σας διαμορφώνουν τη συμπεριφορά σας. Κατανοώντας και μεταμορφώνοντας τα μοτίβα σκέψης σας, μπορείτε να δημιουργήσετε θετικές, μόνιμες αλλαγές στη ζωή σας.

Η προσέγγισή μου συνδυάζει τεχνικές που βασίζονται σε στοιχεία στη γνωσιακή συμπεριφορική Θεραπεία, τη θετική ψυχολογία και το coaching για να είμαι σε θέση να παρέχω ένα ολοκληρωμένο και εξατομικευμένο πρόγραμμα συνεδριών.

Δεν είμαι εδώ μόνο για να ακούσω. Είμαι εδώ για να σας δώσω δύναμη. Μαζί, θα εξερευνήσουμε τις απεριόριστες δυνατότητες που έχετε και την απίστευτη ικανότητα σας να διαμορφώσετε τη συμπεριφορά σας και να ζήσετε μια πιο ευτυχισμένη και ικανοποιητική ζωή.

Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης και θετικής αλλαγής, είμαι εδώ για να σας καθοδηγήσω σε κάθε βήμα. Καλώς ήρθατε σε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Ένα κεφάλαιο όπου οι σκέψεις σας γίνονται ο καταλύτης για διαρκή μεταμόρφωση.

Όραμα

Αυτογνωσία-Θετική Ανατροφοδότηση - Επιτυχία - Ευτυχία

Το όραμά μας στη Mind Esti, είναι να απαλλάξουμε την αρνητική υπόσταση που έχει προσδώσει η ελληνική κοινωνία στην επίσκεψη του ψυχολόγου ή σε κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας, μέσω της συνεισφοράς μας πως με τη θετική ανατροφοδότηση υπάρχει πάντα λύση σε κάθε πρόβλημα. Λέξη κλειδί: Συνεργασία. Μέσα από την συνεργασία μας, να μπορεί να ανακαλύψει ο κάθε άνθρωπος τα ιδανικά και τις δυνατότητες του. Να έχουν όλοι την δυνατότητα να εισέλθουν σε αυτό το μοναδικό ταξίδι της ανακάλυψης του εαυτού έχοντας φυσικά σωστή καθοδήγηση, ώστε να εφοδιαστούν με τα κατάλληλα εργαλεία που θα τους κάνουν να πετύχουν στους τομείς που τους ενδιαφέρουν στη ζωή τους και να είναι πάνω από όλα ευτυχισμένοι.
01

Αυτογνωσία

02

Θετική Ανατροφοδότηση

03

Επιτυχία

04

Ευτυχία

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Mind Esti

Η Mind Esti δημιουργήθηκε τον Μάϊο του 2022 και είναι μια συνεργασία διαφόρων ειδικών που έχει σαν αποστολή να προσφέρει σε αυτόν που επιθυμεί μέσα από διάλογο και σκέψη την ενθάρρυνση να αντιμετωπίσει τα ψυχοκοινωνικά θέματα που τον απασχολούν. Μέσω ατομικών ή ομαδικών συναντήσεων αλλά και μέσω σεμιναρίων όραμα μας είναι να αναδείξουμε πως με θετική ανατροφοδότηση και την κατάλληλη καθοδήγηση υπάρχει λύση σε κάθε πρόβλημα. Η επίσκεψη σε κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας και το να ζητάμε βοήθεια για θέματα που μας απασχολούν δεν θα πρέπει να έχουν αυτήν την αρνητική υπόσταση που έχει αποδοθεί από την ελληνική κοινωνία.

 

Προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών που θα βοηθήσουν τον άνθρωπο να καταφέρει τους στόχους που έχει θέσει, να νιώσει ευτυχισμένος και να εφοδιαστεί με τα κατάλληλα εργαλεία για να ευτυχήσει στην ζωή του.

01.

Συναντήσεις Coaching

02.

Ατομικές Συναντήσεις

03.

Σεμινάρια Αυτοβελτίωσης

04.

Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού

05.

Υπηρεσίες Ψυχολογικής Υποστήριξης

Η φιλοσοφία μας είναι πως ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και μπορεί να καταφέρει τους στόχους που έχει θέσει. Το μυστικό για να το καταφέρει βρίσκεται στο να έχει δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον.  Για να μπορέσουμε να προσφέρουμε άρτιες και ποιοτικές υπηρεσίες φροντίζουμε οι συνεργάτες μας να εξελίσσονται και να επιμορφώνονται συνεχώς.

Συνεργάτες

Γνωρίστε τους συνεργάτες μας